Anternatal program

Salam ibu2. Siapa kat sini pernah join kelas program anternatal? Kat mana nak cari eh kalau ada tempat tu buat program2 macam tu especially area selangor dan kl. Dan kandungan berapa bulan yang sesuai utk start pergi kelas ni. Kandungan pertama jadi nak mencari ilmu sedikit tentang pernafasan ketika bersalin, penyusuan etc tu ☺️

2 Balas

saya register kelas ni untuk hari sabtu nanti.. https://www.facebook.com/100046407416032/posts/pfbid0twFYupLdiqWGQM2YtKwSCHNcr24WSrYDL2zoRGDLE8cSjdE8Eph3rmo7XUGpEnNRl/ tak tahu dah penuh ke belum.. selain daripada tu, boleh jugak tgk fb page mommydaddy&i banyak jugak kelas2 antenatal dia offer, harga pun berpatutan..

bley try usha2 hospital swasta bdekatan... slalu nye memg dyorg akan buat.. dgalakkan 2/3 bln sblum bsalin..