breastfeeding semasa pregnant

salam ibu2. siapa ada pengalaman menyusukn anak semasa tengah mengandung? nanti time kita nak bersalin macam mana bekalan susu anak? ( insyaallah time bersalin nanti si kakak umur 1 tahun 3 bulan). kalau nk tukar formula milk ibu2 pakai susu brand apa? lagi satu. boleh bagitau preparation apa kene buat time nk tinggalkn anak sbb nk prgi bersalin nanti. tq semua. maaf banyak soalan. harap ada yg paham kerisauan saya😰

2 Balas

sy Masih bf anak walaupun dah 2 tahun lebih.. tp mmg dah bg formula dkt pengasuh cuma Bila Ada sy.. ank reject Susu formula.. sy Guna Dutch baby madu.. ank sy dah stop ebm 1t3bulan..

actually tak elok bf bby time prgnt ni. sbb akn buat jd contractions & risk gugur. apa2 pon cuba tnya pada pakar mcm mana boleh continue tuk bf or bg susu formula je