Bersalin di Hospital Kerajaan

Assalamualaikum nak tanya..ada tak dekat sini pernah bersalin dekat Hospital Shah Alam. Kalau saya bercadang nk bersalin dekat sana nanti, saya kena ada buat appointment awal ke untuk booking apa2..ke kalau nk bersalin nanti dan dah keluar tanda2 nk bersalin, boleh terus pergi ke hospital tanpa buat appointment..maaf saya tanya sbb first time kan#bantusharing

1 Balas

Waalaikumsalam. Hospital kerajaan tak perlukan booking. Bila dah sampai masa keluar tanda terus pergi ke PAC untuk checkup. Yang perlu booking hanya hospital swasta dan semi gov.

11mo ago

ok terima kasih