First time bersalin

Ibu2 yg dh pernah bersalin , sy nk tanya nanti waktu kita dh turun tanda n nk ke hospital perlu tk kita pakai seluar dalam ? Sbb nnt sblm msuk wad smua tu akan diseluk utk tgk bukaan kan ? Mana thu kalau2 mmg kena standby takyah pakai sluar dlm utk mudahkan kje nurse/doc . Maaf soalan aneh sikit sbb first mum tq yg menjawab..#seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

mmang kena pakai awaknya.. klau turun tanda kang misi dh ckp suruh pakai pad & pergi ke hospital.. dh sampai hospital baru misi hospital suruh buka nk check jln