operation jantung

Salam ibu2 sesiapa ada pengalaman baby kena rujuk ke IJN utk operation jantung, rmi kata kos tggi, sy buntu sgt,sy xmmpu, tp sy nak ank sy selamat.. 😢

5 Balas

Minta anggaran berapa kos, lepas tue IJN akan ada NGO akan bantu.. betul2 kt luar tue sis, sis jgn risau.. Adik sy perlu 45K 8/5 ni msk IJN untuk pembedehan jantung, kejap jew NGO bantu kumpul dana.. nanti NGO akan dtg rumah tgk keadaan rumah kita n tny pekerjaan kita tue jew..

1y ago

Sama2 Semoga dipermudahkan urusan sis & sekeluarga..