Major operation buang ovarian cyst 9x6.7 cm semasa hamil 16 minggu

Haii mommies yang pernah ada pengalaman ovarian cyst..boleh kongsi tak..sy tengah buntu,nak biar kan atau operation..dua² ada risk#pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

is better untuk mommy buang sblm terlmbat.. alhmdulillah sya bru dua minggu buang ovarian cyst 10.11×12cm mse 18 week.. mla2 igt xnak buang tunggu buang skli time bersalin tpi risiko lbh besar untk nyawa ibu n kmungkinan terpaksa buang kntung telut klau cyst tu pecah lgi ssh untk mngandg.. so bncg ngn somi n family untuk buang.. alhmdulillah skrg da msk 21 week baby pin sihat..

1y ago

hi sis nak tanya, awak makan apa yee lepas operation tu? boleh share tak? ada pantang apa2 ke?