operation jantung

Salam ibu2 sesiapa ada pengalaman baby kena rujuk ke IJN utk operation jantung, rmi kata kos tggi, sy buntu sgt,sy xmmpu, tp sy nak ank sy selamat.. 😢

5 Balas

mintak quotation dari doctor ijn. berapa kos yg diperlukan utk operation dgn follow up, ubat2 apa semua. dan mintak jugak medical report anak. boleh bwk ke jkm atau baitulmal utk mintak bantuan. boleh jugak bwk semua tu ke ngo2 bertauliah, exco daerah, adun tmpt tgl sekarang. diorg ni semua ada dana yg diperuntukkan utk bantuan. cuma kena pasti lengkap medical report anak dan ada quotation. lps tu kena bagi tau family. dan last sekali boleh buat crowdfund atau join misirakyat. boleh google. kebykn org mintak bantuan utk kos operation sakit critical dkt sana. mcm baby nail semua tu.

12mo ago

terima kasih puan.. fmly dh tahu.. cuma kos rawatan belom thu

Salam, awak, try dapatkan quotation dulu dari IJN beserta maklumat tentang penyakit. Kemudian cari page misirakyat dia ig/tiktok.. di situ awak boleh click link di bio dan awak boleh apply untuk mohon bantuan. Nanti mereka akan contact awak untuk saringan dan insya allah crowdfunding akan dimulakan dengan segera. Jgn risau tau, ada rezeki bayi awak nanti insya allah❤️

12mo ago

wasalam baik awk, sy akn usahakan apa yg awk cdg.. sy bole dpt quotation once ank ada di IJN, skrg ank masih di hsoptl biasa tggu giliran utk ke IJN

Minta anggaran berapa kos, lepas tue IJN akan ada NGO akan bantu.. betul2 kt luar tue sis, sis jgn risau.. Adik sy perlu 45K 8/5 ni msk IJN untuk pembedehan jantung, kejap jew NGO bantu kumpul dana.. nanti NGO akan dtg rumah tgk keadaan rumah kita n tny pekerjaan kita tue jew..

12mo ago

Sama2 Semoga dipermudahkan urusan sis & sekeluarga..

samada pinjam ahli keluarga/buat crowdfund.

12mo ago

itu la.. tp kelurga pun ssh.. kena cri cara lain.. terima kasih ats cdgan

beritahu fmly