minta nasihat atau pandangan ibu bapa lain

sy mengandung ank no4 skang ni,xbuat pun lg buku pink,ank no3 sy ade masalah kesihatan,penyakit kronik(jantung TOF) n masalah paru2(asma) atau cepat penat, sy buntu untuk teruskan kandungan ni,sbb ank no3 perlukan sy nanti untk operation jantung die akan dtg..sy jd buntu dgn kandungan skrang..mmg dlm hati sy,sy nk je teruskan kandungan ni,tp bila fikir akan anak yg ada masalah kesihatan,sy jd kesian,takot die terabai,suami keje helper welding n gaji dlm rm1500 sbulan bersih tolak socso n kwsp,anak no1 n no2 dh skolah rendah tp musim ni cuti,jd jimat dri segi kewangan..boleh tak bagi ape2 pandangan atau nasihat untk sy skrg ni #Babyno04

2 Balas

Teruskan je sis rezeki tu allah nk bg.. cme tula zaman skrg ni kte tk bole pakai tembak je semua kne merancang..kesian nnt ank2 ... tkpe rezeki ada allah bg.. cme nasihat sy , lps ni merancang ye sis 🙏🏻🙏🏻....

4y ago

ye..sy mmg teruskan kandungan ni, sy yakin,setiap yg terjadi bukan kebetulan..sy merancang sndri, kalau ikut kan mmg sy yg nk mengandung lg,tp dlm dilema mcm mne nk uruskan anak2,so skang ni, sy tetap teruskan bby ni n now dlm 4bulan dh, doakan semoga urusan sy dipermudahkan dunia akhirat ye❤️

Saya doakan semoga urusan awak dipermudahkan. Insyaallah, bertabah ya 😢 parents lain boleh share tak pandangan supaya urusan sis ni berjalan lancar