scan boy mmg konfirm boy ke?

Salam ibu2 semua. Sy bru scan baby 17weeks. Doktor ckp baby boy. Ada kemungkinan x baby tu girl? Sbb mmg harap sgt2 baby girl. Ni las pregnen kot. Sbb dh 2x czer. Mngkin nk ikat dh lps bersalin. Anak dua2 boy.

scan boy mmg konfirm boy ke?
62 Balas

Tk tntu sis. Sy scan 2x doktor ckp boy, tp keluar girl.. Tkpe laa yg pntg sihat..

5y ago

Klinik swasta.. Siap ckp dh nmpk "bird"😅

Saya baru scan minggu lps... 24w lg jelas, boboboy baby 2020

5y ago

Jelas 🤣

Kalo baby boy syukur la sis.... Ramai kat sini x dpt baby boy...lagi sedih....

Masa saya pregnant pun doc cakap boy... Alhamdulillah . Baby lahir pun boy😍😍

Sy 2 kali scan kat kk doc kata mungkin boy dan kluar ja memang boy yg comel hehe

Mata sy nampak bebird kat celah kangkang tu.. xpe la sis asalkan baby sihat

Ni growth scan eh. Sy haritu scan nk masuk 17w x nmpk gander baby lagi. Hihi

5y ago

Sy scan 17w4days da nmpk gender bby.. hopefully btul la ape doc ckp tu sbb doc ckp confirm 😅

Slalunya klau scan boy mmg kluar boy tp x pasti la

InsyaAllah boy sis. Apa2 pun asal kan baby sihat

Tunggu lh 26 weeks scan lgi skli bru nmpk jelas