Tidak Berak 6 Hari

Salam ibu2 semua.. Saya nak tanya normal ke bayi usia 2 minggu tidak berak 6 hari? Saya sulam susu bf & fm.. Sebab susu sikit sgt.. Dah 3 kali tukar susu fm 😔.. Risau sangat.. Ada cadangan tak susu apa yang okay untuk mudahkan baby berak..

1 Balas

Dh cuba susu apa je?

4y ago

Mula2 try anmum pastu start dari tu la baby mula xberak 5hari..lepastu tukar susu novolac.. Esok tu berak sekali.. Then sampai hari dah 6 hari masih tak berak..semalam baru beli susu S26 pulak.. Risau sy..