Daftar bersalin

Salam ibu2 semua. Saya nak tanya dalam berapa bulan ye da boleh mula daftar untuk bersalin nanti. Sekarang saya da 23 week.

10 Balas

swasta sllunya bersyarat kene chekup kt sana skurang2nya 2kali so means sblum 9bulan kene dtg la chek up kt sane .. klu gov walk in je

x yah dftr pon mommy. .cma nty ble da ade tnda tros ke hosp trdekat bwk brg2 yg perlu. .n pling pntg buku pink mommy n ic. .😇✌

Kalau hospital putrajaya sis kena daftar & checkup at least 2x. Hospital s.alam & klang tak perlu (ikut pengalaman saya)

Waalaikumussalam, macam saya bersalin on government hospital, tak payah daftar

rasa nya ..tdk perlu daftar dlu ... tunggu mau besalin baru daftar

klau gov hosp x perlu nk daftar..tggu nk bersalin

Ta silap sy. 7 bulan kalo swasta

Nak bsalin swasta ke?

4y ago

Hospital kerajaan x perlu daftar sis melainkan kita ada kes..tp kalau utk private skrg nie pon biasa nya 35week baru checkup dan booking terus..

FPP tu apa ye?

4y ago

Full Paying Patient sis. Ada beberapa hospital gov saja yg ada FPP..Deposit starting RM3k

Walk in ja