KK

Salam ibu2 semua , ada tk kt sni yg biasa check up kt klinik desa then nk jmpa dokter bru kna p klinik ksihtan . Sya nk tnya biasanya leps dah 40 hri brslin n dah mkn ubt perncang dri klinik desa , knpa kita nk kena pegi kk lg ye? Ada spa tau tk???

1 Balas

Sy cek klinik desa jgk. Tp xd pulak lpas 40hari kne g kk hri tu. Ms mula2 je bby checkup sebulan ibu pn kne jgk g kk. Skrg bby dh 7bulan bru ibu kne g kk untuk jmpe doktor n tukar perancang sbb bby dh mkn.

5y ago

Ohh yke .. Hmm yg ni xtau la ..