pedih ulu hati?

Salam ibu2 sekalian, nak tanya, kandungan nak masuk 34 minggu dah, tapi napa sekarang saya rasa tak selesa pada bahagian tekak ke dada ya? ini ke yg di namakan pedih ulu hati?? nak telan makan pon susah.. lepas makan rasa perut panas(even xmakan pedas).. kalau malam, nak tido tu pon susah.. rasa 2x ganda perit.. ada petua tak, nak bagi selesa? ada ibu² yg suggest makan gaviscon, boleh ke?

1 Balas

Better ibu gitau nurse @ dktor bila klinik nnt..sya week 20 pedih ulu hti gak..dktor bgi ubat cecair😃..elak mkn hingga terlalu knyang😅