solusion penyakit gatal

salam ibu² sekalian,maaf gngu sy mengandung 5bln,sejak mngandung sy kerap naik kegatalan kat bhgian sulit puas daa sapu ubt to sapu ubt ni xrasi jgk klinik pon bgi ubt sapu yg krim biase too still hasil yg sma xok jgk,ad x ibu² yg tahu or yg tahu klinik mne² yg bole n ad ubt yg bole smbuh kan pnyakit gatal sy ni,klo bole xnak cucuk takut bahaya n effect kat baby,daa puas ikhtiar ubatan smua xjdi...mohon cdgn ibu² yg pernah ad mslh sprti sy

2 Balas

Basuh/rendam miss v dgn air garam or air sireh

5y ago

Pedih. Tp elok. Ia bunuh kuman n kurgkn rasa gtal

Ubat ni paling bagus..

5y ago

owh yke,tq sis nt sy cri laa kat farmasi or mne² yg ad jual...tq atas cdgan