Hello

boleka sy brtnya.. Sy now 27weeks.. D akhir² trimister 2 ni.. Sy mglmi mslh gtal gtal yg x bole bwa bincg..Dr kaki smpi LA naik pegi paha... Mmg x brkesan ka ubt krim ni.. SDA 2x jmp dktor n dbgi ubt krim..tp mcm teda brkesan.. Ad org ckp,,pmbwaan bgni tda ubt, hbs brsalin br hilg...Ad cdgn ka ibu²?

1 Balas

betol la tu.. sbb pmbawakan.. akn jadi gatal2 1 badan.. terutama perut.. sama mcm sy.. tapi sy xde pergi jumpa dkter..