Puasa 3rs trimester

Salam.. ibu².. Mohon pendapat.. Saya skrg 8 bulan.. 1st posa, jam 6 baru ketar.. 2nd posa, jam 7 perut rasa mengeras sgt.. dan saya mula semput.. tp lagi 20 minit nak berbuka saya bertahan.. Doa ja banyak². Adakah bahaya untuk baby?

1 Balas

same.. sy pn 8 bln gak skang ni.. sy alhamdulillah utk 2 hr ni pose penuh lg.. hr ni nk monitor gak.. hopefully larat la mcm bese.. utk kes sis, klu sis xlarat, dibolehkan buka pose sis.. jgn pakse, bahaye.. tp sy rajin2 pujuk baby, kate mommy kene pose, sabar2 ye..

4y ago

bgs sis.. kene buka pose klu dh mcm tu.. xelok trskan.. sian ke baby..