KEPUTIHAN

Salam ibu2. Mintak pendapat ye. Masa saya start 25minggu saya ada keputihan sampai gatal2. Sekarang saya dah 32minggu. Saya selalu bagi tahu nurs di kk yang saya ada keputihan gatal. Nurs cuma nasihatkan banyak mnum air kosong sahaja. Kenapa nurs tak check ye ? #pleasehelp

28 Balas

Saya sepanjang mengandung nie dh 2 kali kena keputihan dan gatal2 bhgian vagina, dr putih menjadi wrna kuning, masa tu dh mula xselasa n nk nanggis je sbb x tahan gatal sngt ,spnjgn pergnt ank pertama nie dh 2 kali kene🥲 nie dh masok 30w alhamdullilah dh xda kene jangkitan kuman , sbb saya terus pergi hospital dan doc ambik sample semua dan terus bagi ubat antibiotik dng ubat utk masokkan dlm vagina tu😫 sbb masa pergi kk pun nurse situ dah membebelkan saya utk terus pergi ke hospital , dorang cakap imune saya rendah mngkin sbb tu saya senang dpt infection🫠 lps tu dorang cakap kerap tukar underware jgn pakai pantiliner, kalau nk pakai make sure kerap tukar n nk klr jln2 shj, sbb dorang x galakkan pakai pantiliner