KEPUTIHAN

Salam ibu2. Mintak pendapat ye. Masa saya start 25minggu saya ada keputihan sampai gatal2. Sekarang saya dah 32minggu. Saya selalu bagi tahu nurs di kk yang saya ada keputihan gatal. Nurs cuma nasihatkan banyak mnum air kosong sahaja. Kenapa nurs tak check ye ? #pleasehelp

28 Balas

Mgkin atas concern nurse dgn doc kot .. mcm sy skli je bgta trus ambik sample .. slpas msuk ubat dn antibiotik dlm 2 mgu lpas tu mkin byk smla .. sy inform dgn nurse , nurse refer doc smla .. dan doc ambik lagi 4smple utk hntar ke mkmal .. cma sy xtau 4 smple tu utk test apa .. tgu next chck up baru sy blh tau result ..