tanda² nak bersalin

Apa tanda² nak bersalin ye?? Dah 2 @3 hari ni,perut kerap mengeras .. Kandungan saya 33minggu,ni baby pertama..

1 Balas

Ada 3,kerap sakit perut dan pinggang,kena kira jugak berapa kali sakit tu datang,setengah orang ada keluar air ketuban sikit atau banyak,klu keluar kena cepat² g spital,takut Baby kena jangkitan,ada orang keluar darah, walaupun sikit sangat pun,tu dah tanda nak pembukaan juga nak bersalin.