Saya dh masuk 33minggu 2hari,warna najis agak gelap ..normal ka ?

Saya dh masuk 33minggu 2hari,warna najis agak gelap ..normal ka ?dan sekarang perut saya kerap mengeras + sakit pinggang

1 Balas

najis gelap biasanya sbb ubat yg kita mkn tu..setiap kli perut ngeras cuba ubah posisi..bila kita ubah trus kurg rse ngeras tu yg org pggl braxton hicks..tp klau non stop ngeras sepanjang hri mgkin tanda2 nk brsalin

3y ago

terima kasih sis ats perkongsian ☺️