HB low 10.6

Salam ibu2.. kalau HB low ni mmg rasa lemah longlai smpai mengigil ke? Biasa terjadi pagi2.. sampai tak boleh bangun.. tghari baru boleh bangun & makan.. kalau mengigil tu bukan sbb HB low ada kemungkinan ke sbb lain. Sbb saya baru rasa ni, next week baru ada appointment dgn dr.

1 Balas

sy hb ok 11 keatas..tp lesu n blh jd shaking wktu pg or kdg tb2..2 Kali mnum air gula n baru tau hypo

1y ago

Mmg saya pun sangka hypo.. sbb mengigil, parents pun ckp mybe hypo.. tapi sy makan je manis2..