Hb low tiap kali check up

ibu2 buat apa ye kalau hb low? risau sbb low sgt 😣#ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

sy mmg ad mslh anemia.. smpai kena transfuse drh.. then sedara sy ad suggest try ferrovit.. mmg hb naik cantik elok je tau.. iberet n lain2 supplements sy xboleh telan.. tp ferrovit ok.. cuba try.. mana tahu sesuai kan..

awak ada anemia atau thalassemia ke..boleh try pati delima, susu kambing utk naikkan hb

sy minum susu kambing dgn kurma…alhamdulillah hb cantik..