obimin

Salam ibu2 dan bakal2 ibu.. nak tanya. Bg yg consume obimin..mmg normal ke lepas makan rasa mcm dunia ni pening2 .. then bila sy mbuang, najis mcm warna gelap. Ada tak yg sama pgalaman dgn sy.. n kalau x kisah. Jum share pgalaman spjg mkn obimin ni ?

1 Balas

Wslm.. sy pnh mkn obimin pluz n mmg pejing teruk, 2 jam rasa berpusing, jd sy trus je tdo lpas mkn tu.. pas tu yg tukar iberet baru okay.. najis mmg akn jd warna gelap sbb kandungan iron dlm vit tu..