Keputihan

Salam/Hi ibu² dan bakal ibu.. ? Ada tak sesiapa tahu info pasal keputihan? Sebenarnya perlu ke keputihan, atau tak bagus ada keputihan? Sy la ada keputihan sepanjang 2bulan preggy ni. Tp biasa² je, xda bau, x bertukar warna. Tapi, bila sy baca preggy mum lain nak tahu cara hilangkan keputihan, so sy confuse. Ada tak yg boleh kongsi apa² pasal keputihan ni.. Tq in adcanve ?

6 Balas

Wassalam sis . saya dri zaman skola menengah memg slalu ada keputihan tp masa pregnant niy lagi truk sebb dia kelua slalu n banyak dlam sehri . haritu kena amek sample kt hosp & ad jgkitan kuman doc kata . tp sy punya keputihan memg tk tentu , kejap kaler putih & tk gatal . kjap kaler hijo kdang gatal , kdang tk . so , doc bg antibiotik & suh pkai pantyliner , tuka pkaian dlam & jika dah brsama dgn suami , bsuh bersih2 .