masalah keputihan

Ade tak yg alami masalah keputihan sepanjang preggy ni? Sy dah dua kali check bawah sebab keputihan banyak..mummy2 ade tips tak utk hilangkan keputihan?share please

1 Balas

Keputihan yang banyak dan ada jangkitan kuman perlu dirawat sis. Saya dulu pun masa pregnant anak pertama banyak sangat keputihan dan menyebabkan area miss v gatal. Saya guna FEMININE WASH dan MASKER VAGINA jenama JAMU SUSUK DARA. Sis jgn risau sebab kandungan ph dlm feminine wash jsd seimbang dan tidak menyebabkan kulit rengsa. Memang sesuai la utk ibu hamil sebab keputihan yg teruk beri kesan negatif pada bayi dlm kandungan. Sekali sis dah cuba pasti sis puas hati.