Cepat buka laluan

Salam ibu², ada tak sini ibu² dah turun darah tapi kena balik sebab bukaan baru 2cm dan tak sakit, ada tips tak nak cepat bukak laluan sbb sy dah 38w 5d

4 Balas

jalan itik, bykkn berjalan, exercise atas ball, bykkn bersama suami, letak satu kaki atas katil lepas tu buat mcm push up, ketuk ketampi, bykkn berdoa.

6mo ago

Tq share sis.

Saya 🙋‍♀️🙋‍♀️ tapi pagi tu pergi balik sebab sakit bawAh perut 5minit sekali

6mo ago

sis ada buat senaman apa2 ke 😊

Buat senaman buka jalan, boleh search kat tiktok. Saya buat alhamdulillah cepat bukaannya

6mo ago

ok sis 🥰

Cuba bersenam squats x10-x40 kalau letih , boleh henti rehat.

6mo ago

tq share sis