Tips bukaan jalan cepat

Hi mommies, Saya sekarang dah 38 weeks. Hari tu suppose dah kena admit untuk induce sebab kena bersalin awal ada gdm. Check bukaan tak ada jalan lagi tapi baby dah masuk laluan. Doctor suruh balik sebab lagipun ward penuh masatu. Jadi saya pun balik buat exercise yang disarankan untuk cepat bukaan dalam 2-3 hari. Sekarang ni saya stress sebab tak ada tanda2 lagi. Kalau boleh tak nak induce😭 Mommies ada tips lagi tak ? Saya stress sangat2.#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

sma... dh la scan dr bg thu bby dh 3.5 😭😭😭jd stress pkir .. sy pun gdm .. n tinggi kurang 145.. mcm2 excrcise dh buat.. due 10 hb

1y ago

Tq sis! Saya cuba.