Shopping barang baby

Salam, hi ibu /ummi/mommy/mama/bonda/mak nak tanya pengalaman korang..bila start beli barang baby ye?and paling penting nak kena beli apa dulu?sy 20weeks pregnant ke awal lagi nak beli barang ye?#Firstbaby

31 Balas

my first pregnancy, i and husband start beli masa 7bulan. Now my second pregnancy, rasanya nak beli awal than 7monthd sebab dulu cepat letih nak berjalan ke mall. Now more to aeon,shopee, or any web web shopping for baby. & recycle mcm barut or bedung from yg anak pertama.Yg beli awal nanti inshaallah mcm botol susu, mandian, pampers.after tahu gender, masa tu inshaallah baru nak shopping pakaian baby.Moment indah with husband kan bila shopping barang baby.

4y ago

Owhh..ok sis thank you sudi share pengalaman