Shopping barang baby

Salam, hi ibu /ummi/mommy/mama/bonda/mak nak tanya pengalaman korang..bila start beli barang baby ye?and paling penting nak kena beli apa dulu?sy 20weeks pregnant ke awal lagi nak beli barang ye?#Firstbaby

31 Balas

Saya dah 7 bulan tpi blum beli lagi... Klau bleh dah nak beli tpi suami kate awal lagi jngan terlalu obses dngan bayi kata nye sedih sngat bila suami kata mcam tu padahal nieh anak pertama... Mesti lah teruja sngat2x sbb anak pertama, apa pun sabar jak lah

4y ago

Sbr sis kdg2 ni org laki x faham kita nk bli awl2 nt bila dh 7 8 bulan prgnant dh x larat dh nk jalan2 cari barang..