SHOPPee

Salam ibu semua...boleh share kan brg bby ape yg dibeli kt shoppe...sy tgk shoppe sy jadi pening tak tahu nk pilih..first bby...tolong ye ibu2...

2 Balas

Baju Rompers, blanket, towel, toiletries baby, diapers beg, beg utk bwk p Spital, botol Susu, dll.. 😂 Byk laa sis.. Smue murah2..nk p expo2, sy ni jnis xley rmai org nty pening n nk pitam.. So online shopee or beli direct kt butik bby... Xcrowded.. ❤️ Kalo nk beli kat butik2 bby, p damansara ecurve, stu byk gile kdai bby.. Smue cun2.. 😂

Sis nk beli brg baby apa kt shoppee? Better bli kt kedai or baby expo cmtu

5y ago

Ouh bli yg penting dlu.. Baju newborn bli sket je pastu bli saiz S yg byk, pampers, minyak baby, barut