Barangan yang perlu dibeli

Hai ibu2 gojes..sya baru pertama kali mengandung..sya nk tnya apa ya perlu sya beli untuk 1st baby ni..barut yg mcmna?,kain bedung tu ada yg lekat x?sya nk bli kt shoping mall tp suami xnk,sbb katanya awal lgi..20mggu awal lg kan..so,sya nk bli kt shoppe or lazada je..tp xtaw nk bli apa .bantu sya ibu2 yg baik hati..

1 Balas

sediakan peralatan mandi bayi,pakaian bayi xperlu banyak sbb bayi akan cpt membesar..kapas,baby wipes,dan sbgainya