Results UPT (Hamil anak pertama)

Salam ibu semuaa, cuba tengok upt saya. Normal ke makin pekat even within 24 hours? Saya kerja nk celup jee upt selagi tk scan 😅 Saya takde sakit breast pun cuma on off demam,mengantuk sepanjang masa,mudah letih,mual sikit. ikut apps baru 4W5D Semoga ada rezeki sayaa,Aminn

Results UPT (Hamil anak pertama)
6 Balas

Sis sma mcm sya, sya pn suka buat upt ni dri 5 hari lepas hari subur smpailh hari ya dtg period.. Tpi x juga dtg 😁.. Last2 makin lama sya buat upt ni makin terang line die skrng dh 10 w dh.. ☺

4y ago

saya kalau ikut apps, harini 4weeks 6days sis. last period 26hb /1 .. saya pum test sampai line T lagi pekat dari C.. kemungkinan nanti scan jadi lain ke yaaa

kita sama 😂 . even saya preggy umur terlalu muda , tapi selang sehari mesti buat upt . sampailaa pergi scan dekat klinik . inshaallah ada rezeki tu , sebab awak punya dah terang sangatt 🥰

4y ago

saya selalu buat lepas bangun pagi pukul 6 mcmtu . masatu buat baru terang . masa bulan 1 haritu period takdatang , pergi klinik buat upt double line , tapi takberapa nampak sangatt . so lepastuu saya beli sendiri buat waktuu pagi

Tahniah terang upt tu mcm saya dulu..smpai 5kali buat sbb xyakin..smpai hari nk pegi scan pon masih buat sbb takot bnda tu yg rosak😅

4y ago

ya siss saya selama ni celup tak pernah naik 2 line, tiba tiba kalini celup naik 2 line tu yg jadi macam betul ke nii hari hari saya celup🤣🤣🤣 eksaitedd anak firsttt

Hahahahahahahahhaha....i feel u..sy pn cmni...tiap ari celu even dh terang...smpi scan...bez kan.....

4y ago

Ya siss, ya Allah ada jugak geng saya yaa suka mencelup🤣 strip beli bundle kat shopee kan memang hari hari nak celup. Nak sgt tahu perkembsngan dia hari hari. Anak first teruja lain macam sikit🤣 sis pregnant skrg? ke dah melahirkan ?

In shaa Allah . Tahniah sis

4y ago

alhamdulillah terima kasih sis, 😊

Saya masuk 5 minggu....

4y ago

Alhamdulillah tahniah sis! saya pun baruu je masuk 5 minggu 2 hari, sis due bila kalau ikut apps?