nak tanya bengkung

salam ibu semua, nak tanya bengkung yg okay? ikut size badan skrg ke mcm mana kalau beli?

2 Balas

Waalaikummussalam. Bengkung ikut size badan puan yang sebelum bersalin pon boleh sebab nanti bengkung tu akan di ikat. Beli besar pon boleh cuma jangan terlampau besar ya. Sebab nanti akan di ikat ikut bentuk badan juga😊

mmg yang tali tu bagus tapi nanti nak pergi kencing semua x sempat karang nak buka. beli yg ada zip sekali senang sikit. pastu selalu saya tngok bengkung pantang macam free size je.