16 weekkkk

Salam ibu. Nk tnya bby bump ibu2 smua strt nmpk time berapa week ya. Sebab saya 16 week pon mcm kecik sgt jee. Takut sbb ad sjrh mscrgge. #firstmom

27 Balas

perut kecik ke bsr, xperlu nk ditakutkan, dan itu jg bkn penentu "gugur" ssuatu kandungan/ penentu sihat ke tidak baby dlm kandgn, yg perlu dirisau/dipantau/dijaga, adalah jika berlaku spotting, bleeding, cramp yg terlampau dll, 16week, msih kecik, bru nk develop, lw dh 5++ tu bru la nmpk, itu pon tgk saiz bdn ibu. sy pon penah miscarriage. ♥️