16 weekkkk

Salam ibu. Nk tnya bby bump ibu2 smua strt nmpk time berapa week ya. Sebab saya 16 week pon mcm kecik sgt jee. Takut sbb ad sjrh mscrgge. #firstmom

27 Balas

awal lg tu kak, kalau 4 bulan pom belum tntu nmpak, sy 7 bulan skrg bru nampak, lgpun bgus kalau tk nampak perut kan aurat, abaikan jer mulut2 mkcik bwg yg duk komplain perut kecik tuuu

Klau first mom sllunya nk nmpk baby bump tu kene 6bulan ke ats..plus tgok badan jga..sy anak ke-3 15week nampak la baby bump..hihi..yg penting baby sihat doctr ckp..jangan risau

Macam sy, 23w baru nampak baby bump. Sebelum ni ramai jugak tanya pregnant brape bulan sebab perut tak nampak..nampak biasa je..sekarang tak boleh nak sorok dah 😳 #firstmom

saya masuk 8 bulan orang tak percaya. sampai kena tengok saya 2@3 kali, sebab taktau saya pregnant 😂. perut kecik tu biasa, yang penting baby dengan ibu sihat. 🥰

Normal xsemua ade baby bump https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

huhu sy mengandung sampai ke 9 bulan pon org igt sy xngandung..sbb xnmpk.perut..so dont worry..setiap org berbeza sis yah

salam nk tnya.. sy last period 9hb nov skrg dh 5/12 sepattnya dh period, waktu terbaik nk check pregnant test hari yg ke berapa

1y ago

atleast tunggu delay seminggu

Normal je sis , ade org nmpk awl baby bump ade yg lmbt , mcm akk sy nk bsalin dh pon tp baby bump kcil je mcm 4-5 bulan

1st pregnancy masok 7-8bulan baru nmpk perut. mmg org xtau pregnant pon. yg 2nd ni ja 5-6bulan perut dh nmpk.

sy dah tunggu masa je ni baru nk perut besar 🤣 sedara sedara semua tegur kata nampak mcm bru 3 bulan 🤣