16 weekkkk

Salam ibu. Nk tnya bby bump ibu2 smua strt nmpk time berapa week ya. Sebab saya 16 week pon mcm kecik sgt jee. Takut sbb ad sjrh mscrgge. #firstmom

27 Balas

sy da nk hujung 7 bln bru nmpk ad baby bump.. skrg 8 bln pun org ingat bru 4 bln ...jgn fikir sgt pasal nmpk xnmpk baby bump ni.. yg pnting slagi xde pndrhn ke apa.. insya Allah baby okey je.. and slagi kk xckp pape oke je.. klo ad rasa was was time check up tnya nurse jgn memalu tau..

1y ago

SME 🤣