Doakan saya bersalin 2hb 9 ni🤲🏻

Salam ibu" mintak doakan saya ZAWANI BINTI MAT HARUN dibukakkan jalan n bersalin 2hb 9 ni ye..semoga urusan saya bersalin dipermudahkan dan selamat ibu n baby aamin🤲🏻.. saya tak de tanda" lagi tapi doc kk dah suruh serah diri je 2hb 9 kat hospital sama ade hospital nak tahan atau tambah hari lagi. Semoga urusan ibu" semua dipermudahkan jugak ye🤲🏻#firstmom #firstbaby #pleasehelp

Doakan saya bersalin 2hb 9 ni🤲🏻
62 Balas

moga dipermudahkan segala urusan sis.. Sy Pon tgh tunggu hari jer. moga urusan kita dipermudahkan, lancar semua dan selamat dua² nya aamiin 🥰

2y ago

terima kasih🥰.. aamiin