BUKU PINKkk

Salam ibu, kalau ade sjrah gugur dan hamil semula.. Perlukah buka bukupink seawalnye lpas tahu +ve..?? Spe ad pnglmn blh shre.. tq #4weeks

11 Balas

Sy pun pernah miscarriage sebelum ni. Lepas pregnant balik tu sy pergi scan di klinik swasta dulu untuk confirm. Masa tu 8w and Dah ada heartbeat, kantung and fetal pole nampak. Minggu yg sama pegi kk nak buka buku, nurse cakap kena buat appointment tak boleh walk-in. Last2 dpt tarikh appointment at 12w. Risau juga tapi sementara tggu appointment tu jaga lah diri, jaga makan in sha Allah takde pape. Semoga dipermudahkan urusan ☺️

1y ago

Amiin ya mujib...harap sngt pregnant kalini baik slmt smuanye...amiin.. sulung 5y dh skrg.. ttc start tahun lepas, tp brtahan 5week sje.. trime ksih shre awk... nti sye cuba call kk dlu...