BUKU PINKkk

Salam ibu, kalau ade sjrah gugur dan hamil semula.. Perlukah buka bukupink seawalnye lpas tahu +ve..?? Spe ad pnglmn blh shre.. tq #4weeks

11 Balas

buka buku pink awal sikit nanti bagitahu jee awak pernah keguguran. nanti dia akan bagi awak ubat kuat rahim. lagi satu awak kena jaga makan betul ii tauu jgn makan benda bercuka macam asam/jeruk,jgn buat kerja berat ii and jgn terlalu stress. sy doakan urusan awk dipermudahkan tuhan amin❤️

1y ago

elakkn yee sis lagi ii trimester pertama nii.kalau nk rasa ii pon pastikan jgn makan asam time perut kosong.