prning adakah haid atau apah?

Salam ibu ibu sya mau tanya da 5minggu kandungan sya tpi knp Ada kluar darah merah ya tpi tak bayank kluar mcm dtg haid perut pn tiada rasah sakit Ada kluar darah tak bnyak slma 3hari slpas 3hari tu baru Ada rasah keram keram perut mcm yg mau dtg haid tu tpi dia sakit skjp kjp je lpas tu hilang lgi tak juga sakit btl Aku risau Ada ke baru 5minggu kluar darah mcm sya ni 😢😢

1 Balas

better puan g hsptl or klnik jmpe doc asap.tuk dptkn rawatan..biasa jika kluar drh ni tanda2 awl tuk alami keguguran.itu apa yg sy faham yg pnh doc n nurse dkt kk bgtw bila g chckup...mg d pmudahkan segalanya..aamiin