haid tak macam biasa

Hai mom..siapa kt sini pengalaman haid dia tak macam biasa ...biasa haid banyak darah kluar and 5 hari dtng haid ...lepas tu haid bln6 hri tuu haid 3 hari jerr...drah tak kluar bnyak mcm biasa ...knp yerr???blh shre pngalaman ...??ada cek upt ...ada positive tpi samar ....ada jga yg negative ?confius sya ...adakah saya mngandung atau pun tak ...hari tuu cek doc ...doc ckap xda ...tpi cek upt postive ....why???tolong yerr..tq

1 Balas

Mungkin baru lg 2...tnggu smnggu 2 lg nnt repeat upt blk...sllunye baru² mmg x dpt detect lg...

5y ago

Saya pon mcmtu skrg ni tpi xnk test upt lagi takut kecewa dgn resultnye nk kena tggu bln dpn bru buat..ni first time haid dtg 3hari je sllu plg sikit pon 5hari..ni 3hari pon xbyk drh mcm haid sllu tu..