Lendir coklat

Salam ibu ibu Sya mau tanya bahaya ke keluar lendir coklat itu Sya baru 6minggu 1 hari tapi Sya risau keluar lendir coklat tdi tapi tiada pendarahan juga cuma itu saja perut keram keram sikit sja Adakah ibu ibu pernah melalui MCM Sya 😟 Mudah mudahan tiada apa apa

1 Balas

Saya.... Start 6week sampai skrg 9week still lendir coklat....

4y ago

Kalau time keluar brown tu rasa mcm senggugut... Doc suruh pantau..... Hope baby kuat bertahan la hendaknya