Lendir coklat

Hai..usia kandungan sya bru 6minggu1hri, tpi kmrin ptg ttba ada kluar lendir warna coklat.. Pagi tdi sya cek pun, still ada kluar lendir coklat.. Normal ka tu?? Sya risau,ni first baby.. 🥺#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

kalau lendir coklat diikuti dgn darah turun , mungkin keguguran. kalau spotting sikit2, mungkin implantation bleed je sis. x bahaya, just monitor kuantiti yg spotting turun tu. spotting skit 1-2 hari, secalit cmtu, normal.. sy ada pengalaman ggur dlu. skrg pregy smula. alhamdulilah dah 7 minggu. msa minggu ke 5 mcm tu, ada spotting.. tpi baby kuat je skrng, scan hritu jantung degup2.

3y ago

sis pregnancy kedua weeks ke berapa baru jumpa doc utk confirm kan pregnant ye??

Tak normal. Pergi jumpa doktor. Itu tanda awal keguguran sis

3y ago

ok sis.. ptg ni prgi klinik cek