susu ibu

salam ibu ibu semua ,sy nak tanya kalau kita df ,perlu ker kite pam jugak susu tu sbb sy fully bf ,kalau tak pam susu tu akan drop ker ,mohon pencerahan,?

2 Balas

boleh je kalau tak pam sebab awak direct feed. asalkan menyusu pada jam yang betul mengikut keperluan anak.

Klau xkerja xpayah pam la..

5y ago

Xperlu pn sis..ada demand dr baby, ada la susu., mind set penting, yakin yg susu sntiasa ada..adk ipar sy housewife jgk, dia xpernah pam, tp susu sntiasa ada sbb dia percaya konsep supply & demand