Check up baby di kk

Salam ibu ibu semua. Nak tanya, salah ke for the first 2-3 months kita check up baby di swasta, bulan ke 4 pergi kk. Dan seterusnya akan ke kk. Pegi swasta awal2 tu pun sb suami nk teman tgk anak inject sb we both new parents since kk cuma ibu je blh masuk. Sy pegi kk hr tu check 4 bulan misi di kk perli sy ckp knp dtg sini plak, menyusahkan je. Pegi je lah swasta terus dia ckp. Sy cuma diam tp terasa gak la. Smpai ke sudah sesi tu dia perli sy. Pdhl awal2 dlu lps discharge check up kuning di kk, misi lain ckp xpe je nk g swasta dlu lps ni.

2 Balas

klu sy mmg sy ckp "oh klu servis mcm ni mmg first and last la sy dtg sini. mmg la byr murah sbb subsidized tp gaji awk dpt tu ada juga portion dr duit sy. berkat ye kerja perli perli org? ni baru sy sorang harini, mana tau ada lg berpuluh org awk perli. sekali diharamkan sumber rezeki awk mengalir la dlm darah daging." apa entah perangai, ikut kita la nk pilih check mana. sbb tu sy menyampah pergi check up dkt kk dgn gov hospital. mulut tk reti jaga rata-rata, ingat rapat dgn kita nk 'gurau' mcm tu

ad msalah hti ke nurse tu😅