NGIDAM NAK MAKAN TEMPOYAK BOLEH KE ?

Salam ibu ibu . Saya ngidam nak makan tempoyak udang . Boleh kee kalau makan ? Sekarang sy preggy 10weeks .

9 Balas

Blh je mkn 😉✌jika sis xde mslh angin dlm bdn... Mkn dlm kuantiti sikit pn ok jnji leh rasa n lepas ngidam...pape pn depend pd bdn msing2 cmne 😉

Boleh je mkn..tp depends pada sis..saya ada jugak makan ikan patin tempoyak,lps mkn terus muntah2..panas 1 badan mlm tu..hahaha..

Sy makan je tempoyak. Sedap tu 😋 Durian crepe pun sy makan. Buah durian klu sy nak makan, suami bg makan max 3 ulas je

depends pd badan ibu2.. kalau mkn sikit ok je.. mcm sy mkn durian 4ulas je esk da demam pns.. masuk wad 😂😌

4y ago

Alhamdullilah... 🤲 Semoga dipermudahkan urusan kelahiran oleh Allah SWT.

Boleh je makan. Bukan nak makan banyak mana pun. Saya pun makan je.

Boleh.. mkn sikit².. risau pulak badan x kuat ke.. 💪

Makan je. Tapi berpada pada.

Blh tp ala kadar je

Boleh je