Pergerakan bayi

Salam ibu ibu.. saya nak tanya kalau tengah malam baby dlm kandungan aktif bergerak maksudnya apa ya?? Lapar ke? Tak selesa ke? Atau mmg baby yg aktif?.. maaf ini kandungan pertama saya tak ada pgalaman.. 21week ?

2 Balas

Bby mmg aktif tgh2 mlm..sy dlu pn cmtu..kdg2 blh terjaga tdo sbb dia sakan bergerak kt dlm tu..enjoy the moment 😍

Bby siang tidur..mlm aktif..klau mkn bnda mnis2 pun bby blh aktif.byk fktor sis 🤭