PUASA. Baby banyak gerak

Hello moms. Sy kandungan anak pertama. 21week. Ada tak moms yg pernah ada pengalaman berpuasa dan baby aktif sngt bergerak. Ada ka itu normal? Lagi2 bila sy tgh lapar makin bnyk baby gerak#ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Pergerakan baby aktif tak seperti kebiasaan maksudnya tak normal awak. Itu maksudnya baby awak lapar. Dibenarkan untuk berbuka puasa.

1y ago

pengalaman saya pergi check up bru ni jantung baby laju lbh 160 ,,,tpi baby aktif bergerak,,lpstu nurse tya saya mkn nasi tak,, kebtulan smlm tu saya xmkn nasi,,saya mkn bihun waktu berbuka Dan sahur,,jdi nurse kata mgkn baby lapar sbb tu Dya byk bergerak,,jdi saya pon buka posa sbb risau