Teringin baby girl

Salam ibu ibu , ada tak tips nak dapatkan baby girl , saya dah 2orang boys dan tengah pregnant , scan kalini pun boys . Teringin sangat nak baby girl . Ada tips takk ?? 🥺🥺🥺

9 Balas

sis terai tukar tempat tidur dgn suami insyaallah sbb ny petua org tua² dlu mak sy cuba buat alhamdullilah dpt boy sbb tpi syg mak sy xdk rezeki mak sy keguguran msa 6 bulan msa 6 buln tu semua baby dh ckup sifat tu yg boleh thu girl or boy . lps tu mak bgi petua ny dkt ank nkn mak saya Alhamdulillah dy dpt baby boy sekarg dy dh ad 2 girls 1 boy