"Naluri" digital care provider – a fancy way of saying that it’s your ticket to a healthier you.

Salam Ibu & Ayah, Naluri memberikan pelbagai perkhidmatan kesihatan pada aplikasinya. Naluri berfungsi dengan menggabungkan kepakaran profesional pelbagai pakar kesihatan dan kesejahteraan (orang sebenar, bukan bot!) dengan campur tangan terapeutik yang disahkan secara klinikal melalui Apl Naluri untuk membantu anda meningkatkan kesihatan fizikal dan mental anda seiring. Ada Sesuatu untuk Semua Orang di Apl Naluri 1) Bimbingan Kesihatan Profesional - Berhubung dengan jurulatih kesihatan anda yang berdedikasi yang akan bertindak balas dalam masa 24 jam. 2) Jurnal Kesihatan Khusus - Jejaki kemajuan dan pencapaian kesihatan anda dengan jurnal makanan AI, jurnal pemikiran dan banyak lagi. 3) Senarai Main Pelajaran Peribadi - Temui modul pendidikan yang merangkumi kesediaan mental, senaman, pengurusan tekanan dan penjagaan diri. 4) Cabaran Motivasi - Tetapkan cabaran anda sendiri, peringatan dan juga bina coretan untuk mencapai matlamat anda. Jika anda berminat, sila kongsikan email address anda di ruangan komen. ......................................................... Hello Moms & Dads, Naluri is giving away s various health services on the app. Naluri works by combining the professional expertise of multiple health and wellness experts (real people, not bots!) with clinically-validated therapeutic interventions via the Naluri App to help you improve your physical and mental health in tandem. There’s Something for Everyone on the Naluri App 1) Professional Health Coaching - Connect with your dedicated health coaches who will respond within 24 hours. 2) Dedicated Health Journal - Track your health progress and milestones with an AI food journal, thought journal and more. 3) Personalised Lesson Playlist - Discover educational modules that cover mental readiness, exercise, stress management and self-care. 4) Motivational Challenges - Set your own challenges, reminders and even build streaks in order to reach your goals. If you are interested, please share your email address in the comment section.

"Naluri" digital care provider –  a fancy way of saying that it’s your ticket to a healthier you.
6 Balas

🥰, admin naluri ni FOC ke?

👌🏽

👍🏼

👍🏻

menarik

👍